De beste kant van Laserontharing

Voorafgaand aan een treatment raden aan we u dan ook teneinde gebruik te vervaardigen aangaande een GRATIS en vrijblijvend intake gesprek met een van onze huidtherapeuten.

Ontharingsbehandelingen d.m.v. laseren en IPL geraken op meer en meer plaatsen aangeboden. De reden? De apparatuur is steeds goedkoper zodat dit beter wordt teneinde ons praktijk op te starten. Door dit continue grotere aanbod wordt er ook meer en meer gestunt met de prijzen.

Een onkosten bestaan afhankelijk met de grootte met het te veven gebied, het aantal gebieden en het reeks benodigde behandelingen. Een hieronder genoemde prijzen zijn ieder verzorging. Voor een optimaal resultaat zijn enkele behandelingen nodig, gemiddeld zes tot 8.

Indien jouw thuis niet een gelegenheid hebt teneinde je lichaam te scheren (gebruik over ons grooming-toestel) daar daar bv. nauwelijks levensgezel/ juiste vriend(in) is welke het wegens je kan verrichten of daar de beharing bv.

Vanwege en na iedere SHR laserontharing mag u 5 week ook niet zonnebaden of bij een zonnebank. Na de behandeling fungeert u dan ook zich juist in te smeren met een goede factor.

Voordat we beginnen betreffende een laserontharing produceren we foto’s betreffende het te behandelen gebied. Achteraf testen wij wat een perfecte hoeveelheid laserenergie is en behoren we een instellingen over de laser daarop aan.

Blijf op de hoogte met het laatste nieuws en onze aanbiedingen. Schrijf je meteen voor niets in vanwege meer informatie de nieuwsbrief.

Mijn armen en gezicht zijn meteen zo juist mits klaar. Na een behandelingen was dit veelal een weinig rood lees meer om mijn bovenlip. Dat gaf mijzelf wel alweer dit idee dat er zeker wat was gedaan. Ik ga absoluut verder met mijn benen.”

Een warmte dringt door tot in de haarfollikel tussen dit huidoppervlak. Na plusminus 6 tot 8 laserontharing behandelingen sluit de haarfollikel en kan zijn de huid haarvrij. Om het effect te behouden raden aan we eenmaal ieder jaar langs te komen om de laserbehandeling te herhalen.

Ja, die mogen heel echt behandeld worden. Dit kan zijn goed teneinde voor laser ontharen te kiezen als u dan ook moeilijkheden bezit met ingegroeide haren. Bij de controle voorafgaand met de behandeling wordt de huid geïnspecteerd.

De Candela GentleLase Pro U alexandrite laser is via z’n vermogen en grote behandelspot apart snel en uiterst effectief.

Daartegenover behandelt de Soprano ICE laser een haar betreffende krachtig laserlicht. Een laser bezit doch één golflengte.  Dit gerichte laserlicht mag enorm doelmatig geraken geplaatst zodat dieper gelegen wortels goed geraken bereikt en een kans op huidbeschadiging nagenoeg nihil is.

Ze bevinden zich niet elkeen tegelijkertijd in dezelfde periode. Enkel in de groeifase mogen de haren definitief geraken hier verwijderd. Het reeks behandelingen het nodig kan zijn, is afhankelijk over: 

lasertherapie: De laser is afgesteld op je huidskleur, haarkleur en de locatie aangaande behandeling. Laser mag aanvoelen wanneer ons elastiekje het anti de huid schiet. Alle plekken daar waar haar zit, kunnen met lasertherapie behandeld worden, betreffende uitzondering van beharing vlakbij jouw ogen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *